Вицове, смешки, базици от vicove.sms4e.net

Сортирай по: Дата на добавяне  | Оценка
Бай Ганъо отишал да пасе овците си и викнал негович приятел..
Бай Ганъо казал да си казват гатанки.И започнали
Бай Ганъо отгатвал всичките на неговия приятел, той го попитал –как отгатна сичките ми гатанки!? Бай Ганъо отговаря,че е с специални хапчета и приятеляму казал да му даде едно.Бай Ганъо се съгласил и му дал едно овчо лайно. Другия отговаря:ТВА Е ЛАЙНО БЕ ! Бай ГанъO : виде ли че веднага се сети....
рейтинг 992 оцени: + Изпрати | Инфо
Американеца, Германеца, Българина и Турчина се качили на един небостъргач.
Американеца извикал "За Америкааа" - и скочил.
Германеца извикал "За Германия" - и скочил.
Българина извикал "За България" - и бутнал турчина.
рейтинг 887 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай Ганъо искал да си купи коза отива до софия търсил, търсил и вечерта намерил но трябвало да пренущува някаде и отседнал в хотел и тръгва да качва и козата горе, но касиерът му казал неможе да се качите горе с козата казал вържете я за оградата вързал я той качва се в стаята и влиза в банята да се къпе и казал не аз съм много мръсен за да се къпя тук легнал в лвглото и се замислил и казал аз съм много мръсен за да лежа в това легло... легнал под леглото... на сутринта идва рум сервиз и си казал не аз съм много виш за такива екстри. И на излизане го среща касиера и му вика дължите ми 20 лв за банята и Бай Ганъо отговорил но аз не сам я ползвал и тои ем да си я ползвал бе... дал му тои 20 лв и още 20 лв за кеглото и тои ем аз не сам спал на него .. и тои да си спал е. дал му 20 лв и още 20лв за Рум Сервис... и тои акзал аз н съм го ползвал и тои да си го ползжал бе... и Бай Ганио после казал:, а вие ми далжите 200лв касиерът казал защо и тои дет ми ебахте козата и тои му отвърнал ем аз не съм я ебал, чи да си я ебал е..
рейтинг 881 оцени: + Изпрати | Инфо- Миче, не танцувай!
- Защо?
- Казвам ти не танцувай!
- Ама защо? Толкова готино парче!
- Миче, моля те, дръж волана!

рейтинг 869 оцени: + Изпрати | Инфо
един индиянец отишал на бой.И срещнал супер мен и те се състезавали по бой.Супер мен казал че може да лети и може лесно да победи индиянеца.Апък индиянеца се фукал че може да пърди.
рейтинг 851 оцени: + Изпрати | Инфо
Един боксьор карал по една магистрала, видял хотел и решил да отседне малко. Всички стаи били заети освен стая 13. Той влязъл там и чул един глас ЩЕ ТЕ ХВАНА, ЩЕ ТЕ ИЗЯМ. И скочил от прозореца. Минал един рокер видял хотела и влязъл. Всички стаи били заети освен 13-тата. Пак се чуло ЩЕ ТЕ ХВАНА, ЩЕ ТЕ ИЗЯМ. И той скочил от прозореца. Минал един доктор, влязъл хотела и отново били заети освен стая 13. Влязъл и отново се чул гласа. Той разбрал, че идва от тоалетната, отворил вратата и видял едно момче си бърка в носа и вика на сопола си ЩЕ ТЕ ХВАНА, ЩЕ ТЕ ИЗЯМ.
рейтинг 850 оцени: + Изпрати | Инфо
Един ден Бай Ганйо и англичанина пътували в самолет.Бай Ганйо ял пъпеш.По едно време отрязъл малко пъпеш на англичанина. -Тенкю.-отговорил той. Бай Ганйо ллед 15 минути пак му отрязъл.Отговорът на англичанина пак бил. -Тенкю. - и така няколко пъти.Най-накрая Бай Ганйо се ядосал и подал пъпеша и ножа на англичанина и му казал. -На,щом ти е тянко нарежи си сам!

рейтинг 846 оцени: + Изпрати | Инфо
Едно дете пита баща си: татко защо баба тича на зиг-заг из двора-Млъкни и ми подай втория пълнител
рейтинг 844 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай ганьо.американеца и руснака отишли при бог.Американеца влязал при бог и той му казал:ако не престанете да избивате хора ще натисна ей това копче и ще ви залича от земята.дошъл ред на руснака - бог му казал:ако не престанете да произвеждате ак-47.ще натисна ей това копче и ще ви залича от земята.Влезнал бай ганьо при бог - бог му казал:ако не престанете да крадете.ще натисна това копче и ще ви залича от земята.Бай ганьо излял от палатката смеейки се.а другите го попитали защо се смее.а той им отговорил ас му откраднах копчето
рейтинг 824 оцени: + Изпрати | Инфо
Преподавателят:
- Събудете колегата до вас.
Студентът:
- Вие го събудете, професоре, вие го приспахте. ;дд
рейтинг 818 оцени: + Изпрати | Инфо
Очителката пита Мари написа ли си домашното.Не бяхме на гости.Двойка.Очителката пита Джо ати/ не.Бяхме на гости.Двойка.Ати Иванчо не /эащо.Вчера бате иэбяга от эатвора и праэнувахме.Троика.
рейтинг 811 оцени: + Изпрати | Инфо
учителката дава за домашно да се напишат две изречения.Иванчо питал кака си а тя му казала в ухото къшката или си мъртав.Питал баща си и той казал яааа къш гледам мача на ааааааааааааа хлебарка.
рейтинг 807 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай ганйовците влезли в един влак и при тях влезнала една секси мадама оная праднала и Французина да се направи на играч казал аз съм.Оням праднала пак и ония пак казал извинете ме аз съм.Поедно време бай ганйо казал излизам да изпуша една цигара ТАЯ АКО СЕ НАСЕРЕ аз СЪМ.
рейтинг 795 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай Ганьо,турчина и американеца влезли в една пещера.Първо влязал турчина и чул:
-Аз сам синьото око.
И избягал.След него влязал американеца и чул:
-Аз сам синьото око.
Оплашилсе и избягал.Най-накрая влазал Бай Ганьо и чул:
-Аз сам синьото око.
Бай Ганьо казал:
-Ти внимавай аз да не ти насиня и другото
рейтинг 781 оцени: + Изпрати | Инфо