bai_ganio

Сортирай по: Дата на добавяне  | Оценка
Бай Ганъо отишал да пасе овците си и викнал негович приятел..
Бай Ганъо казал да си казват гатанки.И започнали
Бай Ганъо отгатвал всичките на неговия приятел, той го попитал –как отгатна сичките ми гатанки!? Бай Ганъо отговаря,че е с специални хапчета и приятеляму казал да му даде едно.Бай Ганъо се съгласил и му дал едно овчо лайно. Другия отговаря:ТВА Е ЛАЙНО БЕ ! Бай ГанъO : виде ли че веднага се сети....
рейтинг 993 оцени: + Изпрати | Инфо
Американеца, Германеца, Българина и Турчина се качили на един небостъргач.
Американеца извикал "За Америкааа" - и скочил.
Германеца извикал "За Германия" - и скочил.
Българина извикал "За България" - и бутнал турчина.
рейтинг 887 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай ганьо.американеца и руснака отишли при бог.Американеца влязал при бог и той му казал:ако не престанете да избивате хора ще натисна ей това копче и ще ви залича от земята.дошъл ред на руснака - бог му казал:ако не престанете да произвеждате ак-47.ще натисна ей това копче и ще ви залича от земята.Влезнал бай ганьо при бог - бог му казал:ако не престанете да крадете.ще натисна това копче и ще ви залича от земята.Бай ганьо излял от палатката смеейки се.а другите го попитали защо се смее.а той им отговорил ас му откраднах копчето
рейтинг 824 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай Ганьо Българина,Турчина и Африканеца се фанали на бас за 200 лв кой ще издържи най много в една тоалетна пална с пчели.Влиза Африканеца и излиза след 10 секунди целия нажилен.Влиза Турчина и излиза след 20 секунди целия нажилен.Дошъл ред на Бай Ганьо Българина влязъл той минал час минал ден два д него още го няма минала година и те си помислили че е умрял и утишли да го видат отварят вратата и гледат Бай Ганьо седнал и стои а пчелите умрели и го попитали как ги е утрепал а той се засмял и им казал еми праднах и те измряха и така спечелил 400 лв.
рейтинг 602 оцени: + Изпрати | Инфо
Веднъж бай ганю чул , че президента на българия иска да си отвори сейфа и дава половината си пари на победителя.Отива той там и гледа народ.Идва неговият ред и той влиза.Излиза след половин час излиза носейки парите.На другия ден пишело следното нещо във вестниците:Бай Ганю отвори сейфа само с размятането на брадва и с вълшебните думи"Ей са ти ебах майката".
рейтинг 533 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай Ганьо турчина и американеца се състезавали кой ще измие задните крака на коня.Първи бил турчина.Клекнал да ги мие и коня му пръднал в лицето.Избягал и американеца го сполетяло същото.Бай Ганьо бил последен и той клекнал.След време чужденците гледат Бай Ганьо лъснал краката.Попитали го как така успял да не подуши конската пръдня?Бай Ганьо отвърнал че му е сложил тапа в дупето да не пърди.
рейтинг 412 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай ганйовците влезли в един влак и при тях влезнала една секси мадама оная праднала и Французина да се направи на играч казал аз съм.Оням праднала пак и ония пак казал извинете ме аз съм.Поедно време бай ганйо казал излизам да изпуша една цигара ТАЯ АКО СЕ НАСЕРЕ аз СЪМ.
рейтинг 795 оцени: + Изпрати | Инфо
Един ден Бай Ганйо и англичанина пътували в самолет.Бай Ганйо ял пъпеш.По едно време отрязъл малко пъпеш на англичанина. -Тенкю.-отговорил той. Бай Ганйо ллед 15 минути пак му отрязъл.Отговорът на англичанина пак бил. -Тенкю. - и така няколко пъти.Най-накрая Бай Ганйо се ядосал и подал пъпеша и ножа на англичанина и му казал. -На,щом ти е тянко нарежи си сам!

рейтинг 846 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай ганйо българина американеца и турчина се качили на една лодка и както се возили изведнъш ги срещнало едно водно чудовище и то им казало ,че ако хвърлят нещо и той не го намери ще ги пусне иначе ще ги изяде.Първи бил американеца той хвърлил часовника си и чудовището го намерил и го изял.После дошъл ред на турчина той хвърлил една монета.Чудовището я намерил и го изял.Дошъ ред на Бай ганйо българина.Той се изсплял във водата и казал -Аиде намери го сега
рейтинг 601 оцени: + Изпрати | Инфо
БАЙ ГАНЬО БЪЛГАРИНА БАЙ ГАНЬО АФРИКАНЕЦА И ТУРЧИНА: ТРАГНАЛИ КЪМ ГОСПОД: НО ДЯВОЛА ОИ СРЕЩА И ИМ ВИКА ЩЕ ВИ ПУСНА ДА ОТИДЕТЕ НО ИСКАМ ДА МИ ДАДЕТЕ НЕЩО КОЕТО АЗ НЕ МОГА ДА ИЗКРЕВЯ: И БАЙ-ГАНЙО АФРИКАНЕЦА МУ ДАВА ЕДНА КОЛА И ДЯВОЛА Я ИЗКРИВИ: Б.ТУРЧИНА МУ ДАВА ЕДНА МНОГО ДЕБЕЛА АРМАТУРА И ДЯВОЛА Я ИЗКРИВИЛ: БАЙ-ГАНЬО БЪЛГАРИНА СИ БЪРКА В ГАЩИТЕ И КЪСА ЕДНО КОСАМЧЕ ОТ ХУЯ СИ И ТОИ ГО ИЗКРИВИЛ ТОЯ КОСАМ,И КАЗВА НА ДЯВОЛА АРЕ СЕА ГО ИЗПРАВИ КОСАМЧЕТО:И ДЯВОЛА СЕ МАЧИЛ МАЧИЛ АМА НЕ УСПЯЛ:И БАЙ-ГАНЬО БЪЛГАРИНА МУ ВИКА ВИЖ СЕГА АЗ КАК ЩЕ ГО ИЗПРАВЯ: И ВИКА НА КОСАМЧЕТО ЛЕКО ПУТКА ПУТКА ПУТКА ПУТКА ПУТКА ПУТКА:И ДЯВОЛА СЕ ИЗПЛАШИЛ:

рейтинг 531 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай Ганьо , Американеца и Руснака пътували със самолет за коференция в Китай. Претърпели турболенция и кацнали на един самотен остров в океана.Там имало канибали, и ги хванали.НА другият ден им казали ще зададете по един въпрос.Ако не можем да отговорим ще ви пуснем , нема да ви изядеме. Първи нахакан Американеца задал въпрос ?
- Кой е най новият самолет на америка. Канибалите шушукали и изведнъж един от тях казал.
- Мик 21.Американеца казал ДА и го изяли.Дошъл ред на Руснака.Той ги попитал.
- Кой е първият космонафт.
Канибалите пак взели да шушукат.И казали :
- Юрий Гагарин. Руснака казал да и го изяли.
И ето дойде ред на българина Бай Ганьо.Той ги попитал :
- Имате ли рибарска мрежа, и може ли да ми я дадете за малко за да задам въпрос.Взел мрежата и си увил около нея.И после пръднал.И попитал:
- От коя дупка излезе.Канибалите избързали и почнали да сочат дупките на амрежата. Всеки един от тях започнал да вика.
- От тая, От тая , От тая !Бай ганьо казал :
- Не!
От тая и посочил дупето си.И те го пуснали да си ходи.
рейтинг 527 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай ганьо умрял и отишал при Свети Петър който според делата избира дали да е в ада или в рай.И пита бай Ганьо ти добър ли си и Той казал не извърших голямо зло како е ами излязъх аз от къщи и влязъх в една аптека и там от дума на дума от приказка на приказка зех чи ги наебах после влязъх в една железница и там от дума на дума от приказка на приказка зех че и тях наебах после влязъх в една железница и.... Тогава Свети петър го прекъснал и казал - Ари ари че много се разприказвахме заминавай.
рейтинг 702 оцени: + Изпрати | Инфо
Бай Ганьо,турчина и американеца влезли в една пещера.Първо влязал турчина и чул:
-Аз сам синьото око.
И избягал.След него влязал американеца и чул:
-Аз сам синьото око.
Оплашилсе и избягал.Най-накрая влазал Бай Ганьо и чул:
-Аз сам синьото око.
Бай Ганьо казал:
-Ти внимавай аз да не ти насиня и другото
рейтинг 781 оцени: + Изпрати | Инфо
в самолет се возил един човек.до него имало празно място,а между тях имало бутонче.дошъл един французин и попитал:може ли да седна?
оня казал:не може,щото,ако се ядосам ще натисна бутон и ще паднеш от самолета!изплашил се французинът и избягал.дошъл един американец и попитал:може ли да седна?
човекът:не може,защото ще натсна бутона и ще паднеш от самолета.избягл и американецът.дошъл Бай-Ганьо и седнал без да пита.оня натискал бутончето,но нищо не станало.защо?защото на бутончето пишело:мейд ин Чайна.
рейтинг 565 оцени: + Изпрати | Инфо


1 2 3 > >>